قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۴/۰۴

مراسم اقامه عزای سیدالشهدای کربلا در آستانه اشرفیه 

 آستانه اشرفیه- دراین ویدیو مراسم اقامه عزای سیدالشهدای کربلا امام حسین (ع ) و یارانش و همچنین اولین سالگرد شهدای اقتدار را از سوی هیئت رزمندگان اسلام آستانه اشرفیه مشاهده می کنید.
 مراسم اقامه عزای سیدالشهدای کربلا در آستانه اشرفیه 



1
 رهبر شهید عاشق مردم ایران بود - تسنیم
۱۱ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

رهبر شهید عاشق مردم ایران بود - تسنیم

استانها

سردار اصغر عباسقلی‌زاده، فرمانده سپاه عاشورا، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در تبریز در حاشیه مراسم گرامیداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب اسلامی در مصلی امام خمینی(ره) تبریز، با تسلیت شهادت حضرت آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای(ره) اظهار داشت: شهادت رهبر شهید انقلاب اسلامی غم عظیمی بر دل‌های ملت ایران وارد کرد، اما به برکت خون این شهید بزرگوار، همان‌گونه که خود ایشان پیش‌بینی کرده بودند، ملت ایران مبعوث شده و این بعثت موجب افزایش امنیت، اقتدار، عزت و عظمت کشور شد.

وی با بیان اینکه رهبر شهید شخصیتی جامع‌الاطراف بود، افزود: امام شهید ما مجموعه‌ای از صفات حسنه را در وجود خود داشت و در عرصه‌های مختلف، دست برتر را داشته و بر مسائل گوناگون اشراف و تسلط کامل داشت.

فرمانده سپاه عاشورا ادامه داد: رهبر شهید به‌حق نایب امام زمان(عج)، جانشین پیامبر اکرم(ص) و جانشین ائمه اطهار(ع) بود و این جایگاه در حقیقت همان جایگاه ولایت مطلقه فقیه است که ایشان در طول سال‌های رهبری با شایستگی آن را دنبال کرد.

عباسقلی‌زاده با اشاره به ویژگی‌های برجسته رهبر شهید گفت: اگر بخواهیم در میان صفات متعدد ایشان، به یک ویژگی شاخص در حوزه مسائل دنیوی اشاره کنیم، بدون تردید مردم‌دوستی و علاقه عمیق ایشان به ملت ایران است.

وی تصریح کرد: رهبر شهید عاشق مردم ایران بود و همواره مردم را به وحدت، انسجام ملی، همراهی و همدلی با یکدیگر و با انقلاب اسلامی دعوت می‌کرد تا کشور بتواند مسیر پیشرفت و تعالی را طی کرده و آرمان‌های انقلاب اسلامی را به پیش ببرد.

فرمانده سپاه عاشورا با تأکید بر اینکه مردم‌داری در سیره رهبر شهید صرفاً یک شعار نبود، خاطرنشان کرد: در نگاه ایشان، مردم سرمایه اصلی کشور و پشتوانه نظام اسلامی بودند و به همین دلیل همواره بر حضور مردم در عرصه‌های مختلف و حفظ وحدت و انسجام ملی تأکید داشتند.

عباسقلی‌زاده خاطرنشان کرد: امروز نیز به برکت خون رهبر شهید و دیگر شهدای انقلاب و مقاومت، مردم ایران با حضور و ایستادگی خود نشان داده‌اند که راه و آرمان‌های شهدا همچنان زنده است و می‌تواند زمینه‌ساز عزت، اقتدار و پیشرفت روزافزون ایران اسلامی باشد.

انتهای پیام/  


1
 ابعاد خرابکارانه قطعی برق حوزه امتحانی کنکور اهواز در حال بررسی است - تسنیم
۱۹ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

ابعاد خرابکارانه قطعی برق حوزه امتحانی کنکور اهواز در حال بررسی است - تسنیم

استانها

به گزارش خبرنگار تسنیم از اهواز، امروز همزمان با برگزاری کنکور سراسری رشته تجربی در سراسر کشور، حوزه آموزشکده فنی شهید چمران اهواز با چالش جدی قطعی برق مواجه شد. این اتفاق که از همان ساعات ابتدایی آزمون (حدود ساعت 8:30 صبح) رخ داد، با گرمای شدید 50 درجه و تاریکی سالن، نظم جلسه را بر هم زد و موجب سردرگمی و نارضایتی داوطلبان شد.

به گفته دانش‌آموزان حاضر، این شرایط نه تنها تمرکز آنان را مختل کرد، بلکه با ایجاد سروصدا و بی‌نظمی، حق کنکوری‌ها را در این رقابت حساس به مخاطره انداخت. با این حال، بررسی‌های میدانی نشان می‌دهد این قطعی برق ریشه در سوءمدیریت یا بی‌تدبیری مسئولان برگزاری آزمون ندارد، بلکه عامل اصلی آن اقدام خرابکارانه افراد ناشناس بوده است.

بر اساس اطلاعات دریافتی، افرادی با سوزاندن پایه چوبی دیوار ایستگاه کشاورزی در خیابان 22 بهمن اهواز، خط تغذیه‌کننده برق این آموزشکده را هدف قرار داده و باعث خاموشی ناگهانی شده‌اند. این اقدام که همزمان با آغاز آزمون رخ داد، تمامی برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای تأمین برق پایدار را با مشکل مواجه کرد.

مراجع ذیربط از جمله شرکت توزیع برق و نیروی انتظامی، موضوع را در دست پیگیری جدی قرار داده‌اند و بررسی برای شناسایی عاملان این خرابکاری آغاز شده است. 

با وجود گرمای شدید و طاقت‌فرسای خوزستان، کنکور سراسری در سطح استان و شهرستان‌های خوزستان در کمال آرامش و سلامت برگزار شد و این حادثه، علی‌رغم ایجاد نارضایتی در یک حوزه، تأثیری بر روند کلی آزمون در سایر حوزه‌های استان نداشت.

انتهای پیام/  


1
 تمرکز اسکیت از تهران خارج می‌شود - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

تمرکز اسکیت از تهران خارج می‌شود - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، فدراسیون اسکیت در سیاست جدید خود به دنبال شکستن تمرکز مسابقات در پایتخت و واگذاری بیشتر میزبانی رقابت‌ها به استان‌هاست؛ رویکردی که به گفته رئیس فدراسیون می‌تواند ضمن فعال‌تر کردن ظرفیت‌های استانی، تعداد ورزشکاران سازمان‌یافته اسکیت را نیز افزایش دهد.

حسین خیری‌نیا، رئیس فدراسیون اسکیت، در مجمع سالیانه هیئت اسکیت استان کرمانشاه با اشاره به رشد استقبال از این رشته اظهار کرد: اسکیت در سال‌های اخیر توانسته جایگاه قابل توجهی میان خانواده‌ها پیدا کند و نسل جدید نیز استقبال خوبی از آن داشته است.

وی افزود: می‌توان گفت اسکیت توانسته توجه نسل Z را به خود جلب کند و همین موضوع ظرفیت بزرگی برای توسعه این رشته در سال‌های آینده ایجاد کرده است.

رئیس فدراسیون اسکیت تعداد ورزشکاران سازمان‌یافته این رشته در کشور را بیش از 50 هزار نفر عنوان کرد و گفت: یکی از برنامه‌های اصلی فدراسیون این است که مسابقات از حالت متمرکز در پایتخت خارج شود و استان‌ها و مناطق مختلف کشور سهم بیشتری در میزبانی رقابت‌ها داشته باشند.

خیری‌نیا گفت: برگزاری مسابقات منطقه‌ای می‌تواند فرصت بیشتری برای حضور ورزشکاران استان‌ها ایجاد کند و طبیعتاً هرچه مسابقات در نقاط بیشتری از کشور برگزار شود، زمینه جذب افراد جدید به اسکیت و افزایش تعداد ورزشکاران سازمان‌یافته نیز فراهم خواهد شد.

وی از تغییر رویکرد فدراسیون در حوزه آموزش مربیان و داوران خبر داد و گفت: در گذشته بیشتر دوره‌های آموزشی درجه سه در استان‌ها برگزار می‌شد، اما برنامه ما این است که میزبانی دوره‌های درجه دو نیز به استان‌ها واگذار شود.

رئیس فدراسیون اسکیت این اقدام را علاوه بر توسعه نیروی انسانی، فرصتی برای تقویت منابع درآمدی هیئت‌های استانی دانست.

کرمانشاه؛ فراتر از هزار ورزشکار سازمان‌یافته

خیری‌نیا با ابراز رضایت از وضعیت اسکیت در کرمانشاه گفت: این استان حدود 1200 ورزشکار سازمان‌یافته دارد که با توجه به جمعیت استان، آمار قابل توجهی محسوب می‌شود.

وی یکی از نقاط قوت اسکیت کرمانشاه را برخورداری از نیروی انسانی فعال در حوزه مربیگری و داوری عنوان کرد و افزود: حدود 180 مربی و داور در استان فعالیت دارند و این ظرفیت باعث شده دسترسی علاقه‌مندان به اسکیت در نقاط مختلف استان آسان‌تر باشد.

رئیس فدراسیون اسکیت همچنین به زیرساخت‌های موجود در کرمانشاه اشاره کرد و گفت: داشتن پیست استاندارد یکی از مزیت‌های مهم این استان است؛ چراکه در سراسر کشور تنها حدود پنج تا شش پیست استاندارد اسکیت وجود دارد و کرمانشاه یکی از استان‌های برخوردار از چنین ظرفیتی است.

وی عنوان کرد: ترکیب زیرساخت مناسب، نیروی انسانی و استقبال نسل جدید می‌تواند کرمانشاه را به یکی از پایگاه‌های مهم توسعه اسکیت در کشور تبدیل کند.

انتهای پیام/  


1
 کرمانشاه در برنامه ویژه فدراسیون شطرنج برای غرب کشور قرار گرفت - تسنیم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

کرمانشاه در برنامه ویژه فدراسیون شطرنج برای غرب کشور قرار گرفت - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، فدراسیون شطرنج برای توسعه این رشته در استان‌های غربی کشور برنامه‌ریزی کرده و کرمانشاه به عنوان یکی از استان‌های دارای ظرفیت در این طرح مورد توجه ویژه قرار گرفته است.

سعید پیرملکی، دبیر فدراسیون شطرنج، در مجمع انتخاباتی هیئت شطرنج استان کرمانشاه با اشاره به عملکرد این استان در سال‌های اخیر اظهار کرد: کرمانشاه توانسته جایگاه خود را به عنوان یکی از قطب‌های شطرنج ایران تثبیت کند و روند فعالیت‌های این رشته در استان نیز رو به رشد بوده است.

وی افزود: با توجه به ظرفیت‌های موجود در کرمانشاه، فدراسیون در برنامه توسعه شطرنج غرب کشور نگاه ویژه‌ای به این استان دارد و قصد داریم از ظرفیت کرمانشاه برای توسعه شطرنج و پرورش استعدادهای این منطقه استفاده کنیم.

دبیر فدراسیون شطرنج با اشاره به ابقای داریوش کرمی در ریاست هیئت شطرنج استان کرمانشاه گفت: امیدواریم ادامه فعالیت وی بتواند روند پیشرفت شطرنج استان را سرعت ببخشد و برنامه‌های توسعه‌ای با جدیت بیشتری دنبال شود.

پیرملکی با تأکید بر ضرورت همکاری میان مجموعه‌های فعال شطرنج در استان عنوان کرد: برای رسیدن به اهداف مورد نظر، همه اعضای خانواده شطرنج کرمانشاه باید در کنار یکدیگر باشند و با همدلی به توسعه این رشته کمک کنند. فدراسیون نیز در حد توان از برنامه‌های استان حمایت خواهد کرد تا زمینه شکوفایی استعدادهای شطرنج فراهم شود.

تلاش برای بازگشت جام تاق‌بستان به تقویم شطرنج کرمانشاه

حمیدرضا عزتی، مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه، نیز در این مجمع با اشاره به سابقه برگزاری مسابقات بین‌المللی شطرنج جام تاق‌بستان اظهار کرد: این رقابت‌ها طی سال‌های 1401 تا 1403 در کرمانشاه برگزار شد، اما سال گذشته به دلیل شرایط خاص کشور و وقوع جنگ 12 روزه امکان برگزاری آن فراهم نشد.

وی افزود: با توجه به اهمیت این مسابقات و جایگاهی که می‌تواند برای شطرنج استان ایجاد کند، رایزنی با فدراسیون شطرنج و مسئولان استان برای ازسرگیری برگزاری جام تاق‌بستان در دستور کار قرار دارد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه از هیئت شطرنج استان خواست فعالیت خود را از مرکز استان فراتر ببرد و گفت: فعال‌تر شدن هیئت‌های شهرستانی، افزایش تعداد ورزشکاران سازمان‌یافته، توسعه دوره‌های آموزشی مربیگری و داوری و همچنین افزایش میزبانی مسابقات باید در دوره جدید مورد توجه قرار گیرد.

عزتی عنوان کرد: توسعه شطرنج در کرمانشاه نیازمند برنامه‌ریزی منسجم و استفاده از ظرفیت شهرستان‌هاست و هیئت باید از همه ظرفیت‌های موجود برای گسترش این رشته و شناسایی استعدادهای جدید استفاده کند.

انتهای پیام/